Lehull a lepel, Ördög Nóra elárulja házasságuk titkát

2021.06.26. 21:39

Házasságuk külső szemmel tökéletesnek tűnik, Ördög Nóra szerint ez a vélemény pedig nem is alaptalan: a műsorvezető a Vasárnapi Blikknek arról beszél, hogy mi a titka a Nánási Pállal való házasságának és hogyan lehetnek boldogok még egy évtized után is.

A műsorvezető és a fotós is túl voltak már egy váláson, mielőtt megismerkedtek. Azt vallják: kellenek a kettesben töltött napok, és minden pillanatban keresni kell a romantikát. Kapcsolatukat kezdetben sokat kritizálták, de szerelmüket semmi sem törte meg, végül 2010-ben összeházasodtak. Akkor még nem tudták, hogy ez lesz életük legnagyobb próbatétele, később Mici gyermekük születésével egy család lettek. 

Úgy érzem, hogy a mi házasságunk tökéletes, de ebben rengeteg meló van. Nem szeretném ezt elkiabálni, de mi ráéreztünk az egyensúlyra. Amikor valamelyikünknek hiányérzete vagy valamilyen baja van, vagy csupán fáradtabb, azt is jól tudjuk kezelni. Olyankor azonnal vissza lehet pótolni az energiákat 

– árulta el Ördög Nóra. 

A tévés úgy érzi, hogy már annyi mindenen túl vannak, hogy egy egész életen át ki tudnának tartani. Hozzátette: nem tud olyan dolog történni velük, amin ne tudnának közösen túllendülni.

Ördög Nóra szerint sok munkájuk van abban, hogy a kapcsolatuk ilyen olajozottan működik. Mindig ügyelnek rá, hogy ne tűnjön el a romantika, a humor és a közös célok egyvelege.