Gyurcsány Ferenc kikelt magából, ledorongolt valakit egy fórumon

2021.09.26. 18:53

Nagyon felhúzta Gyurcsány Ferencet egy ember, aki megpróbálta megtrollkodni a DK debreceni kampányrendezvényét. Az esetről videó is készült, és kikerült a világhálóra.

Az a bunkóság, amit maga nyom, nem elfogadható egy európai országban és még itt sem. Azt javaslom magának, hogy nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette? A hétszázát!

– mondta Gyurcsány Ferenc. 

Gyurcsány Ferenc ezután elvonult, miközben valaki azzal fenyegetőzött, hogy leüti az ő „biztonsági emberét”, a videó készítői pedig megbeszélték, hogy az anyag megy fel az internetre.

Miután a Fideszhez közel álló médiumokon körbefutott a videó, a DK elnöke vasárnap jelentkezett egy Facebook-poszttal arról, hogy mi történt pontosan. Azt írta: ő csak megvédte az összegyűlteket Debrecenben. 

„Semmi más nem történt, csak rendreutasítottam valakit. Egészen pontosan azt mondtam neki, »viselkedjen, a hétszázát!«, mint egy óvodásra, úgy kellett rászólni.”

Pedig ő nem bánt velünk ilyen kesztyűs kézzel. Válogatott sértegetések, trágárságok, hazugságok, épphogy csak tettlegességig nem fajult a rendzavarása. Senki nem lépett közbe, én megtettem

– írta a bejegyzés mellé a politikus, aki a videóban azt is elmondta, hogy egy fiatal nő sírva otthagyta a rendezvényt a történtek miatt. „Ilyen viselkedés nincs, ez disznóság” – fogalmazott.