Ma mond beszédet Orbán Viktor, fény derül a Fidesz legfontosabb céljaira

2024.04.19. 09:11
Fontos beszédek hangzanak el pénteken a Millenárison 15 órától, felszólal Orbán Viktor is, hogy bemutassa a Fidesz választási manifesztumát.

Orbán Viktor ma délután bemutatja a Fidesz választási manifesztumát – emlékeztetett Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója Facebook-bejegyzésében. 

A politikus újfent beharangozta, hogy az európai parlamenti választásra készülve Választási Manifesztumot fogad el a Fidesz pénteken 15 órától, a budapesti Millenárison.

AZ ESEMÉNYEN BESZÉDET MOND ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK, TOVÁBBÁ FELSZÓLAL SZIJJÁRTÓ PÉTER KÜLGAZDASÁGI ÉS KÜLÜGYMINISZTER, VALAMINT DEUTSCH TAMÁS EP-LISTAVEZETŐ.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elárulta: a Választási Manifesztum – amelyet a Fidesz országos választmánya fogad el – tartalmazni fogja, hogy mi a június 9-i választás tétje, és melyek a Fidesz legfontosabb céljai.

Menczer Tamás hozzátette még a posztjában, hogy létfontosságú választás jön, és hogy meg kell védeni Magyarország békéjét és biztonságát. 

Mint azt korábban megírtuk, hivatalosan április 20-án indul a választási kampány, vagyis a választópolgárok szombattól már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, listákra a június 9-i önkormányzati, nemzetiségi és európai parlamenti (EP-) választásokra. A kampányidőszak részleteiről ebben a cikkünkben írtunk.