Jogosítvány nélkül balesetezett egy férfi Veszprémben, kiderült, hogy évek óta jogsi nélkül vezet

2024.05.08. 19:31
Egy hónap alatt kétszer kaptak azon a veszprémi rendőrök egy fiatal férfit, hogy jogosítvány nélkül vezet autót. A második eset alkalmával balesetet is okozott, így komoly felelősségre vonás előtt áll.

Rendőri segítséget kért egy illető kedd reggel, mert egy másik kocsi hátulról nekiütközött az autójának Veszprém belterületén – számolt be a rendőrség.

Az intézkedő járőrök megállapították, hogy a balesetet okozó 29 éves férfit a Tapolcai Járásbíróság még 2022 novemberében öt évre eltiltotta a járművezetéstől, mivel rendszeresen ült jogosítvány nélkül a volán mögé – sőt, soha nem is rendelkezett jogosítvánnyal.

Ráadásul a férfit egy héttel korábban, május 1-jén éjszaka is azon kapták, hogy autót vezet. Ebben az ügyben a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A legutóbbi – keddi – eset az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetése miatt újabb eljárás indult vele szemben, továbbá a KRESZ megsértése miatt szabálysértési feljelentést is tettek ellene, mivel ezúttal balesetet is okozott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport