Baleset történt az M1-esen, több kilométeres a torlódás

2024.05.12. 13:17

Az Útinform beszámolója szerint az országhatár (vagyis Győr) felé haladó irányban, Budaörs térségében két személyautó ütközött össze az autópályán. A 15-ös km-nél a rendőrség a forgalmat letereli a pályáról.

Kicsit távolabb, a 17-es km-nél, Törökbálint és Biatorbágy között portáltábla-javítás miatt csak két sáv járható. Mint írták, 

A TORLÓDÁS TÖBB KM-ES, és MÁR AZ M0-S AUTÓÚTRA IS VISSZANYÚLIK. 

Aki teheti, Budaörs és Biatorbágy között az 1-es főúton kerülhet – tették hozzá. 

Az Útinform ezenkívül arra is felhívta a figyelmet, hogy 

  • Fix terelés kiépítése miatt torlódik a forgalom Nagyszentjános térségében. A 99-es és a 109-es km között, Hegyeshalom felé az aktuális munkaterület mellett csak a leállósávon haladhatnak az arra közlekedők. A torlódás pár km-es. Budapest felé sávelhúzással két sáv járható, de lassulásra kell számítani. 
  • Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 14-es km-nél munkavégzés miatt egy sávot lezártak. Torlódnak a járművek.
  • A 61-es főúton, Alsószentiván térségében egy személyautó árokba hajtott. A 15-ös km-nél a fél útpályát lezárták. 
  • A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határállomás előtt az erős forgalom miatt 3 km-t meghaladó kamionsor alakult ki.
  • A magyar–szlovén határszakaszon, Vas vármegyében a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötő utat (7458-as jelű út) a szlovén határátkelőnél lezárták, a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.
  • A 45. Tour de Hongrie ötödik napján, május 12-én 12:10-kor indulnak a versenyzők a siófoki rajttól. A 65-ös főúton Ságvár – Som – Iregszemcse településeken keresztül Tamásiig, majd a 61-es főúton egészen Dombóvárig haladnak. Ezt követően a 611-es főúton Sásdig tekernek, onnan pedig a 66-os főúton jutnak el egészen Magyarszékig. Ott letérnek Orfű irányába, majd Barátúr és Magyarhertelend érintésével érkeznek meg Pécsre, ahol két teljes kört tesz meg a mezőny, mielőtt befut az állatkertnél lévő célállomásra, várhatóan 16:30 körül.

Az országos katasztrófavédelem eközben arról is beszámolt vasárnap délelőtt, hogy karambolozott két személyautó Budapest III. kerületben, a Gróf Esterházy János rakparton. A fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon fél pályán halad a forgalom – közölték. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport