Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Zuschlag jelentést vár Orbán portugáliai kirándulásáról

2004.07.07. 12:04
Orbán Viktor portugáliai útja felől érdeklődik ismételten Zuschlag János MSZP-s parlamenti képviselő. Az Indexnek a szocialista képviselő azt mondta, hogy információi szerint a volt miniszterelnök találkozott az azóta lemondott José Manuel Durao Barroso portugál kormányfővel, valamint a portugál legfőbb ügyésszel. Erről szerinte a portugál magyar nagykövetnek jelentést kellene írnia. Zuschlag a labdarúgó Európa-bajnoksággal összefüggő utat ugyan magánútnak tekinti, de "nem túl szerencsés", ha a nagykövet nem számol be a külügyi tárcának vendége hivatalos programjáról.

Balla János nagykövet esetében ez nem új jelenség, érvel Zuschlag, mert tavaly, a Magyarországot elítélő lisszaboni nyilatkozat elfogadása után tudta meg csak a külügy az okirat sorsát. Zuschlag János úgy véli, hogy Balla János azért ápol jó kapcsolatot Orbánnal, mert testvére Balla Mihály, a Fidesz képviselője.

Révész Máriusz a Fidesz szóvivője azt megerősítette, hogy a volt miniszterelnök találkozott Barossoval, de a legfőbb ügyésszel való találkozót cáfolta. Szerinte Orbán magánúton volt Lisszabonban, amihez Zuschlagnak semmi köze.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!