Salamon
7 °C
13 °C

Katalin bált rendez Medgyessyné és Szili

2002.11.27. 13:18
Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és Medgyessyné Csaplár Katalin, a miniszterelnök felesége kezdeményezésére idén első alkalommal rendezik meg a Jótékonysági Katalin Bált. A belépők 130 ezer forintba kerülnek. Ebből az összegből huszonkét magyarországi gyermekotthon ötezer lakóját kívánják támogatni.
Hagyományteremtő bál megszervezésére vállalkozott Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és Medgyessyné Csaplár Katalin, a miniszterelnök felesége - jelentették be a budapesti Marriott Hotelben szerda délelőtt. A Jótékonysági Katalin Bálra az ország meghatározó cégvezetői és közéleti személyiségei kaptak meghívást. A jegy 130 ezer forintba kerül, amelyet a Magyar Vöröskereszt erre az alkalomra elkülönített számlájára lehetett befizetni.

Fóton született

Gyámügyesként kezdtem pályafutásomat, ezért tudom, hogy az önhibájukon kívül hátrányos helyzetbe került gyermekeken segíteni kell - mondta Szili Katalin, aki elmondta még: huszonkét gyermekotthon ötezer lakójának kívánnak boldog karácsonyt a felajánlott támogatásokból, valamint a belépőjegyekből befolyt összegből.

Fóton születtem, ahol az országosan ismert gyermekotthon meghatározó élménye volt első éveimnek - nyilatkozta Medgyessyné Csaplár Katalin. Az esélyegyenlőség hiánya miatt érezte kötelességének, hogy a miniszterelnök feleségeként tegyen valamit a szerencsétlen sorsú gyermekekért.

Dr Morzsányi Éva, a Magyar Vöröskereszt főtitkára példaértékűnek tartja, hogy ilyen magas rangú személyek állnak egy nemes ügy mellé.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!