Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Az MDF kivár a kampánnyal

2006.02.20. 08:19
A Magyar Demokrata Fórum csak március 4-i nagygyűlése után erősít bele a kampányba, addig az interneten és óriásplakátokon hirdet - írja a Magyar Hírlap. A Népszava szerint lejárt minden határidő, el kell rendelni a XII. kerületi Turul-szobor bontását.

Kivár a kampánnyal az MDF

A Magyar Demokrata Fórum csak március 4-i nagygyűlése után kezd komolyabb kampányba, a párt addig főleg az interneten és óriásplakátokon hirdet – írja a Magyar Hírlap. A válalasztások előtti hajrában, a Fórum legnépszerűbb politikusára, Dávid Ibolyára alapozza kampányát. A párt választási programtervezetének középpontjában a tizenharmadik havi családi pótlék visszaállítása, egy korrupcióellenes testület felállítása és a teljes csatornázottság megvalósítása áll.

A Magyar Hírlap cikke>>>

Dávidhoz Ausztráliába is eljutottak a pletykák

Nincs több határidő a Turul-szobornak

Várhatóan nem hosszabbítják meg a XII. kerületben felállított Turul-szobor engedélyezési eljárását, így az ügyben eljáró I. kerületi önkormányzatnak valószínűleg el kell rendelnie a szobor bontását – írja a Népszava. A lap szerint a sokat vitatott szobor hívei élő lánccal és polgári engedetlenséggel akarják megakadályozni a bontás végrehajtását.

A cikk a Népszava nyomtatott kiadásában olvasható

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!