Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Lejárnak az igazgatói megbízások az MTV-nél

2004.09.02. 15:38
Szeptember harmincadikán lejár a megbízatása a köztévé négy kiemelt igazgatójának, azaz Rangos Katalin program-, Baló György kulturális-, Dobos Menyhért közéleti és Nika György megbízott hírigazgatónak. Rudi Zoltán tévéelnök szerint az csak később derül ki, hogy ki maradhat a helyén.
Később derül ki, hogy ki marad a helyén a Magyar Televízió (MTV) igazgatói közül - mondta Rudi Zoltán, az intézmény elnöke az MTI-nek csütörtökön azt is közölve, hogy szeptember 30-án lejár a "kiemelt" igazgatók megbízatása.

"Folyik a reorganizációs program, majd annak keretében derül ki, hogy ki marad, és ki nem" - mondta az MTI kérdésére a tévéelnök, akinek közlése szerint ez egy hosszú, 10-12 hónapos folyamat lesz. Rudi Zoltán nem tudta megjelölni, mennyi idő alatt derül majd ki, hogy ki és milyen feladatot kap a Magyar Televízióban. Megfogalmazása szerint "lejár a mandátumuk, de aki jól dolgozik, annak megy tovább".

Az MTV "kiemelt" igazgatói: Rangos Katalin programigazgató, Baló György kulturális igazgató, Dobos Menyhért közéleti igazgató; a negyedik posztot, a hírigazgatóit határozatlan idejű felkéréssel megbízottként tölti be Nika György.

Az MTV elnöke - a közszolgálati televízió sajtóreferensének keddi tájékoztatása szerint - főmunkatársi besorolással az intézmény külföldi tudósítói hálózatának szervezésével, nemzetközi kapcsolatainak építésével bízta meg Szabó Stein Imre szórakoztató- és filmigazgatót, akinek kedden járt le a mandátuma.Az igazgatóságot megbízott vezetőként Herpai Attila irányítja.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.