Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Ismeretlenek léptek vissza a Munkáspárt nevében

2006.03.31. 18:31
Kamu a Magyarországi Munkáspárt 2006 jelöltjeinek visszalépését bejelentő közlemény, állítja Vajnai Attila, a párt alelnöke. Mint mondta, ismeretlenek feltörték emailjét és valótlanságokat állítottak nevében. A párt hét jelöltje indul a választásokon.

Ismeretlenek éltek vissza a Magyarországi Munkáspárt 2006 nevével, a párt valójában nem léptette vissza jelöltjeit a parlamenti választásokon - jelentette be Vajnai Attila, a párt országos alelnöke.

Vajnai nevében pénteken délután adtak ki közleményt, amiben "a hatalmora éhes jobboldal" kormányzásának megakadályozása érdekében a párt hét képviselőjelöltjének visszaléptetéséről adott hírt.

A hamis közleményben az MSZP támogatására buzdították a baloldali szavazókat.

Vajnai szerint a párt emailjét feltörték, így közölték a valótlan információt az MTI-vel. "Hamisítás, provokáció történt" - mondta Vajnai, egyúttal cáfolta, hogy bárkit is visszaléptetnének az április 9-i választások előtt.

A Magyarországi Munkáspárt 2006-nak korábban a Fidesszel támadt vitája, hangfelvételekkel igyekeztek bizonyítani, hogy az ellenzéki párt felajánlotta segítségét a jelöltállításhoz szükséges kopogtató cédulák összegyűjtéséhez. A Választási Bizottság érdemi vizsgálat nélkül, a bejelentési határidő átlépése miatt utasította el.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.