Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Közel félmillióért kelt el a választás.hu

2006.01.10. 16:51
Kapcsolódó cikkek (1)
Az élet nagy döntéseiről szóló oldallal jól keresett a másfél éve regisztráló tulajdonos, bár a pártok és az Országos Választási Iroda sem hajtott rá a doménre.

Tizenkilencezer forintos kikiáltási ár sokszorosáért kelt el a Vatera.hu árverési oldalon eladásra kínált választás.hu domén.

Erős licit

Az internetes címet november végén kínálta fel a neve elhallgatását kérő korábbi tulajdonos, aki az Indexnek akkor azt mondta, hogy a másfél éve megszerzett oldal fejlesztésére nem volt ideje, ezért úgy döntött, hogy megválik az "élet nagy választásaival foglalkozó weboldalától". A közelgő választások miatt értékes oldalra a várakozásokkal ellentétben nem hajtottak rá a pártok, és a valasztas.hu címen adatbázist működtető Országos Választási Iroda sem érdeklődött az ékezetes domén után. A licitálás után mégis jelentős összeg üti a korábbi tulajdonos markát, miután a szombathelyi székhelyű nyugat.hu hajlandó volt 460 ezer forintot áldozni a címért.

Választási melléklet lesz

Roznár Gyöngyi, a nyugat.hu főszerkesztője az Indexnek elmondta, hogy az új szerzeményükkel a választási mellékletüket erősítik majd. A főként Vas megyei eseményekkel foglalkozó újság tematikus politikai része a közeljövőben már nem csupán a régi domén alól lesz elérhető, hanem önálló címen is olvasható lesz.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.