Vilma
-8 °C
3 °C

Életveszélyesen megvertek egy indiai turistát Pesten

2005.02.13. 11:49
Egy hét-nyolc tagú társaság szóváltásba keveredett egy 22 éves indiai fiatalemberrel Budapesten a Hősök terén, és csak akkor hagyták abba a sértett rugdalását, amikor a turista rokona autóval közéjük hajtott.

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt az indiai turistát, akit ismeretlen tettesek súlyosan bántalmaztak Budapesten.

Egy hét-nyolc tagú társaság szóváltásba keveredett a 22 éves fiatalemberrel szombaton késő este a XIV. kerületi Hősök terén.

A szóváltást követően a társaság két tagja a sértettet megütötte. Az indiai fiatalember menekülni kezdett, de a támadók üldözőbe vették, és amikor utolérték, a földre rántották, ütlegelték, rugdosták.

Autóval kergette el őket

Az események szemtanúja volt a sértett közelben tartózkodó rokona, aki segítségére sietve személygépkocsijával a támadók közé hajtott, mire az elkövetők a műjégpálya irányába elmenekültek.

A közeli étterem alkalmazottai mentőt hívtak, akik a sértettet életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A támadók eltulajdonították a bántalmazott fiatalember videokameráját.

A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettesek ellen.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.