Irén, Írisz
6 °C
15 °C

Életveszélyesen megvertek egy indiai turistát Pesten

2005.02.13. 11:49
Egy hét-nyolc tagú társaság szóváltásba keveredett egy 22 éves indiai fiatalemberrel Budapesten a Hősök terén, és csak akkor hagyták abba a sértett rugdalását, amikor a turista rokona autóval közéjük hajtott.

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt az indiai turistát, akit ismeretlen tettesek súlyosan bántalmaztak Budapesten.

Egy hét-nyolc tagú társaság szóváltásba keveredett a 22 éves fiatalemberrel szombaton késő este a XIV. kerületi Hősök terén.

A szóváltást követően a társaság két tagja a sértettet megütötte. Az indiai fiatalember menekülni kezdett, de a támadók üldözőbe vették, és amikor utolérték, a földre rántották, ütlegelték, rugdosták.

Autóval kergette el őket

Az események szemtanúja volt a sértett közelben tartózkodó rokona, aki segítségére sietve személygépkocsijával a támadók közé hajtott, mire az elkövetők a műjégpálya irányába elmenekültek.

A közeli étterem alkalmazottai mentőt hívtak, akik a sértettet életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A támadók eltulajdonították a bántalmazott fiatalember videokameráját.

A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettesek ellen.

Hajóutak

Csodás hajóutak, Olaszország, a Karibi álom, és a Norvég fjordok világa várja!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.