Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

13 sérült egy nógrádi buszbalesetben

2006.02.16. 19:29
Egy utas életveszélyesen, 5 súlyosabban, heten könnyebben megsérültek, amikor autóbuszba rohant egy teherautó Salgótarján és Vizslás-Újlak között csütörtök délután.

Tizenhárom sérültet szállítottak be a salgótarjáni kórházba, miután egy autókat szállító kamion autóbuszba rohant, az pedig egy másik buszba lökődött Salgótarján és Vizslás-Újlak között csütörtökön délután; az egyik utas, aki koponyasérülést szenvedett, életveszélyes állapotban van

A 21-es főútvonalon csütörtök délután egy autómentő teherautó szaladt bele hátulról egy autóbuszba, amely így nekivágódott az előtte haladó kisbusznak.

Öt embert kezelnek jelenleg is a kórházban, közülük hárman súlyosan megsérültek, egy koponyasérülést szenvedett utas állapota életveszélyes

A Nógrád Volán szuhai járatát akarta kiengedni a buszmegállóból a mögötte haladó szerződéses busz, amikor a lassító járműbe hátulról belerohant az új autókat szállító tréler. A kisebb busz a baleset helyszínétől csak mintegy 300 méterre tudott megállni, mert vezetője kiesett az ülésből.

Halálos buszbaleset legutóbb szerdán történt, amikor egy lengyel kamion előzés közben frontálisan ütközött egy volánbusszal. A balesetben a két sofőr, és a busz egyik utasa, egy fiatal lány vesztette életét Fejér megyében.

Előtte január 7-én történt halálos buszbaleset Magyarországon, akkor is hárman haltak meg, amikor árokba csúszott és felborult egy menetrendszerinti busz Fejér megyében.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Felfedeznéd Portugáliát?

Itt a remek alkalom, hogy megismerd. Beszámolók, fotók - böngéssz!