Melinda, Vivien
2 °C
8 °C

Virágot vettek a cserbenhagyó gázolók

2004.05.05. 11:25
Tolatás közben gázoltak el egy férfit Nyírvasváriban. A női sofőr mellett ülő férfi a gázolás után megvizsgálta a kocsit, majd a közelben virágcsokrot vásárolt, végül a sofőrrel segítségnyújtás nélkül elhajtottak. Az esetről szemtanúk számoltak be, a tetteseket még keresik.
Csaknem halálra gázolt egy gyalogost, majd elmenekült a helyszínről egy női autós Nyírvasváriban. A cserbenhagyók cinizmusát jelzi, hogy a gázolás után ellenőrizték, nem sérült-e meg az autójuk, ám a súlyosan megsérült áldozatra ügyet sem vetettek.

A kedden dél körül történt eset vétkeseit a lakosság segítségét kérve keresi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség.

Az eddigi adatok szerint a szabolcsi faluban egy piros színű autó női sofőrje figyelmetlenül tolatott ki a Kossuth utcára, ahol elgázolt egy középkorú helybéli férfit, aki a balesetben súlyosan megsérült - erősítette meg az Indexnek Fülöp Gergely a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség szóvivője.

Virágot vásárolt

Az anyósülésen ülő férfi ekkor kiszállt a kocsiból, és megnézte, hogy történt-e valami az autóval, ám a sérültre egy pillantást sem vetett. Miután visszaült, a sofőr néhány tíz méterrel arrébb hajtott, ahol a férfi újból kiszállt, s egy gazdaboltban egy csokrot vásárolt.

Végül a cserbenhagyók elhajtottak a helyszínről. A rendőrség a vétkesek felkutatása érdekében várja az esetleges szemtanúk jelentkezését.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.