Emőke
8 °C
19 °C

Chucky-babának öltözve henteskéssel támadt áldozatára

2003.06.02. 11:45
A Gyerekjátékok című horrorfilm egyik figurájának, Chucky babának a maszkjával az arcán szurkálta össze áldozatát egy madisoni férfi, akit péntek este óta keres a rendőrség Wisconsin államban - írja a Local 6.

A valóság

Az áldozat kopogásra és egy fűrész hangjára lett figyelmes, mielőtt gyanútlanul benyitott valószínűleg a gyanúsított lakásába. Mikor kinyitotta az ajtót, a maskarás férfi egy henteskéssel rohanta le. Az áldozat erre megpróbálta becsukni az ajtót, de karja beszorult, amit a gyanúsított többször megszúrt. A rendőrség beszámolója szerint a támadó nem mondott semmit, csak artikulálatlanul üvöltözött.

A kiáltozást hallva egy a házban lakó nő értesítette a rendőröket, de mire megérkeztek, a férfi elmenekült. A rendőrség egy közel két méter magas fekete ruhát viselő férfi után kutat, aki eltűnésekor egy húsz centiméteres kést szorított kezében.

A fikció

Chucky-baba az 1988-as horrorfilm, a Gyerekjátékok főszereplője volt. A filmben egy a rendőrség által halálosan megsebesített sorozatgyilkosnak még halála előtt sikerült inkarnálnia lelkét a játékbabába, amelyet később egy kisfiú kapott meg ajándékba. A gyilkos lelkének leghőbb vágya, hogy újra emberi testben élhessen. A film azóta több folytatást és remake-et ért meg, a filmhű maszkot pedig mintegy 40 dollárért (kb. 8400 forint) lehet megvásárolni.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Egzotikus körutazások!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.