Anyaotthonba ment az eltűnt nő

2009.05.11. 14:28 Módosítva: 2009.05.11. 14:28
Egy kaposvári anyaotthonba ment és jelenleg is ott van az Őrségből a hétvégén eltűnt állapotos asszony és kisgyermeke. A nő egyelőre arról nem beszélt, hogy miért hagyta el otthonát.

A kaposvári Borostyánvirág Anyaotthonba ment be az Őrségből pénteken eltűnt asszony és gyermeke. Mózes Ernőné, az intézmény vezetője a Független Hírügynökségnek az édesanya felhatalmazása alapján annyit mondott, hogy a nő és gyermeke is jól van, egészségesek. Az asszony pedig "ha úgy érzi", keresi majd a kapcsolatot a családjával. A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja, hogy a terhes asszony miért hagyta el otthonát, felmerülhet-e a bűncselekmény gyanúja.

A 32 éves várandós asszony és 21 hónapos gyermeke pénteken ment el otthonról, a Vas megyei Kerkáskápolnáról. Az asszony állatorvos, harmadik gyermekével terhes. A férj Budapesten volt az ötéves gyermekkel, amikor a feleség eltűnt a kisebbik, 21 hónapos kisfiúval. Már szombaton délután keresni kezdte őket a rendőrség, miután a fővárosból hazatérő férj üresen találta a lakást.