Feltörték az RTL Klub stábjának a kocsiját

2009.10.03. 12:56
Egy kővel beverték a tévések kocsijának ablakát, noha a stáb alig 100 méterre forgatott az autótól. Amikor a rendőrök megpróbálták letartóztatni a tolvajokat, azok menekülni kezdtek, majd a rendőrökre támadtak.

Tetten ért autófeltörők vették körbe és fenyegették az őket letartóztatni próbáló rendőröket a IX. kerületben. Az Illatos úti "dzsumbujnak" nevezett, részben már lebontott lakótelep közelében éppen az RTL Klub egyik stábja forgatott, mikor feltörték a kocsijukat. (megjegyzendő, a stáb alig száz méterre dolgozott az autótól.)

Mikor a stáb visszatért az autóhoz, több rendőr is állt mellette, mondván: valakik éppen kifosztották a kocsit. Úgy tudni, az autófeltörők menekülni kezdtek, de a közelben tartózkodó járőrök utánuk futottak. Rövid üldözés után többen az autófeltörők körbevették az egyenruhásokat, végül a befutó erősítés miatt a sikerült a támadókat leszerelni.

A kocsiból ellopott értékek a gyors rendőri akciónak köszönhetően meglettek. A környéken nem sűrűn fordul elő, hogy a lopott holmik visszakerülnek a gazdájukhoz, mondták szemtanúk. Az egyik közeli benzinkútról ugyanis látták is az esetet: a stáb távozása után nem sokkal máris a kocsijuknál voltak a tolvajok, akik egy kővel egyszerűen beverték az ablakát.