Elpókerezte cége pénzét egy miskolci főkönyvelő

2010.01.18. 14:24
Cége pénzét pókerezte el egy 34 éves miskolci nő, aki két hónap alatt harmincmillió forintot veszített. A rendőrség üzletszerűen, jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt indított eljárást vele szemben.

Harmincmilliót sikkasztott cégétől, a pénzt pedig elvesztette pókeren egy 34 éves miskolci nő, derül ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hétfői közleményéből.

Az egyik miskolci cég alkalmazásában lévő főkönyvelő két hónap alatt több mint 30 millió forintot utalt magánbankszámlájára a vállalat pénzéből.

A gyanú szerint 2009 novemberében és decemberében elsikkasztott különböző nagyságrendű összegeket a nő internetes pókeren játszotta el. Volt hogy mindent egy lapra tett fel (all in), azaz összes pénzét betette a játékba – és veszített.

A Miskolci Rendőrkapitányság üzletszerűen jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt indított eljárást egy 34 éves miskolci nővel szemben. A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett, amelyeket a rendőrség által begyűjtött adatok is alátámasztottak.