no

Bugyikra élvezett a brit polgármester

2010.02.06. 13:35 Módosítva: 2010.02.06. 13:35
A bíróság több betöréses lopásban is bűnösnek találta egy brit település polgármesterét, aki titokban beosont maszturbálni nők hálószobáiba, ahonnan több bugyit is magával vitt. Az egyik asszony rejtett kamerával buktatta le a fetisiszta férfit.

Két év börtönbüntetésre ítélték egy brit település polgármesterét, aki nők hálószobáiba lopózott be, és ellopta a fehérneműiket, írja a Telegraph. Az 59 éves Ian Staffordban megbíztak áldozatai, mivel ezermesterként szívesen segített a csöpögő csapok megjavításában, de adott esetben a kertet is rendbetette.

Titokban azonban rendszeresen betört ismerősei hálószobájába, feltúrta a fehérneműs fiókokat, miközben maszturbált. Több fehérneműt visszarakott a helyére, de egy-két megjelölt bugyit mindig magával vitt.

Ian Stafford
Ian Stafford

Stafford azért bukott le, mert az egyik asszonynak feltüntek a hiányzó ruhadarabok, ezért titokban egy kamerát helyezett el a hálószobában. A polgármester következő akciójáról készített 14 perces felvételt átadta a rendőrségnek.

A rendőrök házkutatást tartottak Staffordnál, és megtalálták az ellopott bugyikat, amelyekre a férfi a nők neveit is felírta. Stafford bűnösnek vallotta magát, és Preesall polgármesteri tisztségéből is lemondott.

A bíróság több betöréses lopásban is bűnösnek találta a férfit.