Sarkozy apja saját bébiszitterével csajozott

2010.03.29. 13:01
A francia elnök apja most megjelent önéletrajzában arról ír, hogy első nője a bébiszittere volt, akivel 11 évesen jött össze. Azóta sem tud leállni a nőfalással.

A The Times of India cikke szerint a magyar származású Pal Sarkozy első szexuális élményét 11 éves korában szerezte, amikor összejött a bébiszitterével. A 81 éves idősb Sarkozy erről a napokban megjelent önéletrajzában ír.

A könyvben Sarkozy elismeri, hogy 11 éves kora óta űzi kielégíthetetlen étvággyal a nőket. A vallomás állítólag kínos helyzetbe hozta Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnököt.

A négyszer nősült Sarkozy elismerte, hogy rendszeresen csalta feleségeit, köztük három fia édesanyját is, akit végül akkor hagyott el, amikor Nicolas ötéves volt. Sarkozy magyar kisnemes volt, aki menekültként érkezett Franciaországba a második világháború után.

Id. Sarkozy azt írja a könyvében, hogy nem volt választása, muszáj volt szabad folyást engednie az afférjainak, mintha nem is lettek volna igazán fontosak. A szexfüggését az alkoholistákéhoz hasonlította, akiket csak egy súlyos kijózanodás ébreszthet rá, hogy váltaniuk kell. Ehhez, mint írja, soha nem volt ereje, sőt, kedve sem.

Nicolas Sarkozyt előző felesége, Cecilia vádolta meg azzal, hogy nőfaló, aki mindig barátnőket hívott az Elysée-palotába "éjszakai karaoke-partikra".