Lábon lőtte egymást két fiú Kecskeméten

2010.09.06. 19:47 Módosítva: 2010.09.06. 20:15
Véletlenül lábon lőtte egymást két fiú Kecskeméten egyikük nagyapjától elcsórt pisztollyal. Egyikük combján áthatolva érte társát is a lövedék, az első fiú súlyosan megsérült.

Saját magukat sebesítették meg egy pisztollyal azok a tizenéves fiatalok, akik korábban azt vallották a rendőröknek, hogy nem akartak drogot venni egy másik fiútól, aki erre lábon lőtte őket, majd elmenekült.

A rendőrök a lövöldözés miatt azonnal átnézték a környék térfigyelő kameráinak képeit, ezek nem támasztották alá a fiatalok állításait. A könnyebben sérült fiút a kórházban kihallgatták a nyomozók, ő bevallotta, hogy nagyapjától vette el a pisztolyt és azt nézegették barátjával a színház lépcsőjén, amikor a fegyver elsült.

A támadásról szóló történetet azért találták ki mert megijedtek. A pisztolyt a lépcső közelében, 2-3 méterre egy bokor tövében elrejtették, a fegyvert a rendőrök végül megtalálták.

A fiú társát továbbra is műtik, így egyelőre csak annyit tudni, hogy súlyos az állapota. A fegyver típusát, és hogy azt engedéllyel tartotta-e tulajdonosa, egyelőre nem tudni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport