Razziát tartottak a Korda pókerklubban

2010.11.06. 20:46 Módosítva: 2010.11.06. 23:28
Tiltott szerencsejáték szervezésével vádolnak több embert a Tények információi szerint, mivel a pókerklubban állítólag a törvényben megengedett tíz asztalnál többnél játszottak.

Razziát tartottak tegnap este Korda György egyik pókertermében a Tv2 információi szerint. A Tények értesülései szerint tiltott szerencsejáték szervezésével gyanúsíthatnak több embert, mert az idén módosított szerencsejáték szervezéséről szóló törvényben előírt tíz asztalnál több működött a klubban.

A Tv2 megpróbálta elérni Korda Györgyöt és feleségét Balázs Klárit is, akik később ígért tájékoztatást, majd kikapcsolták a telefonjaikat. A rendőrség a folyamatban lévő nyomozás érdekeire hivatkozva szinten nem válaszolt a Tények kérdéseire az ügyben.

A Pólus Center Euro Vegas Nevada elnevezésű pókerklubjában egyébként már 2008-ban is tartottak razziát. A pókertermet nem Korda György üzemelteti, sőt az RTL Klubnak azt nyilatkozta, hogy nem is az ő tulajdonában van, de az ő nevével fémjelzett pókerklub működik itt, ahol hivatalos, pénzdíjas versenyeket tartanak.

A pókerklub honlapja szerint egyébként a vasárnapi verseny technikai okok miatt elmarad.