Fejszével agyonverte, majd elásta barátját

2010.11.29. 16:26

Elfogta a rendőrség egy 2007 decemberében elkövetett markóci emberölés gyanúsítottját, a férfi a baranyai településen fejszével agyonverte, majd elásta a vele együtt élő barátját. Egy másik bűncselekmény nyomozása során szereztek információkat arról, hogy az eltűntként keresett férfi bűncselekmény áldozata lett.

Fellegi Norbert, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője azt mondta, hogy tanúkat kutattak fel és a kihallgatások után november elején Markócon felásták annak a háznak a kertjét, ahol a két férfi együtt lakott, így találták meg a holttestet.

"A maradványok egyértelműen arra utaltak, hogy bűncselekmény történt, ezért körözést adtunk ki az elhunyt barátja ellen, akit a múlt héten Budapesten fogtak el" - mondta a rendőr alezredes.

A 39 éves gyanúsított először mindent tagadott, majd részletes beismerő vallomást tett. Ebből kiderült, hogy barátjával rendszeresen italoztak és gyakran egymásnak estek, 2007 decemberében pedig egy anyagi vita után fejszével agyonverte és elásta őt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport