Halála előtt késelt a kollégista

2011.03.10. 11:03 Módosítva: 2011.03.10. 11:11
A Délmagyarország információi szerint nyakon szúrt egy húszéves fiatalt halála előtt az a szintén húszéves egyetemista, akit hétfőn este gázolt halálra egy kamion Újszegeden.

A megszúrt fiatal a Délmagyarországnak elmondta, egy ismerősével találkozott volna a természettudományi kar épületében hétfő este. A második emelet fordulójában meglátta, hogy a harmadikról egy srác jön lefelé nagy lendülettel.

"Amikor mellém ért, nyakon szúrt a késével. Nem éreztem nagy fájdalmat, de véres lett a kezem és a mellkasom. Még volt annyi erőm, hogy utánamenjek, mert meg akartam kérdezni: miért szúr meg ok nélkül valakit, akivel azelőtt soha nem találkozott. Mire leértem a földszintre, kámforrá vált", mesélte József, aki szerint néhány centiméteren múlt az élete.

Támadója az a fiatalember volt, akit nem sokkal a történtek után halálra gázolt egy kamion a Temesvári körút és a Fő fasor kereszteződésében. A rendőrség nem erősítette meg a lap információját, de nem is cáfolta. Vizsgálják, hogy a balesetben elhunyt kollégista fogyasztott-e kábítószert vagy alkoholt.

Roland testvére értetlenül áll a tragédia előtt. "Váratlanul történt, minden ok nélkül. Utólag sok kérdés merülhet fel bennünk", írta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport