Golyózáporban is énekelt a hős óvónő

2011.05.30. 14:42
Élőben adott elő egy Robert Rodriguez-filmbe illő jelenetet egy mexikói óvónő, amikor az óvoda előtt drogügyi lövöldözés tört ki, amire ő gyerekdallal válaszolt

A mészárlás kendőzetlen bemutatása sokkal kevésbé lett volna drámai, mint az a videó, ami a mexikói Monterrey egyik óvodájában készült, bent az egyik teremben.

Miután az épület előtt tűzpárbaj tört ki, az óvónő a padlóra fektette a gyerekeket, és a fegyverropogás közben folyamatosan szóval tartotta és énekeltette őket. Nagyjából ilyesmiket mond a videón:

Igen drágáim, mindenki a padlóra! Mandy, nem történt semmi, csak tegyétek le a fejecskéteket. Édesem, tegyétek a fejecskéteket a padlóra, nincs semmi baj, csak ne emeljétek fel a fejeteket! Énekeljünk valamit? Azt mondjátok, énekeljünk? Hát akkor rajta! Tudom is, hogy mit! "Az esőcseppek csokoládéból vannak, úgy szeretnék ott lenni. Ki szeretne csokoládét? Nyisd ki a szádat, hogy érezd az ízét!" Most feküdjetek hátra és nyissátok ki a szátokat! ÁÁÁÁÁÁÁ. Mindenki kitátotta a száját? Ugye mindekinek fölfelé néz a nyitott szája, hogy beleeshessen a csokieső?? Miguel, nem nyitottad ki a szádat?

A lövöldözés egy, az óvoda mellett található illegális taxiállomáson tört ki, ami egyben ismert drogárusító helyszín. Az ott álldogáló öt férfira nyitottak tüzet két kisteherautóból.A gyerekek közül senki sem sérült meg.