Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Őrizetben az autós mutogató

2004.03.25. 18:19
Autójából mutogatta magát egy huszonéves férfi Nagyegyházán: egy gyermekét sétáltató fiatalasszonynak kérkedett férfiasságával. A nő megbotránkozását látva azonban gázt adott és elhajtott a mutogató, a fiatalasszony azonban feljegyezte a kocsi rendszámát, így csak hamar elfogták és őrizetbe vették a rendőrök. A lebukott éfrfi beismerte: hét éve riogatja a járókelőket.
Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint rendszeresen mutogatta magát meztelenül Fejér illetve Komárom megye területén - tudta meg a HavariaPress.

A huszonéves férfi azt követően bukott le, hogy Nagyegyházán, autójában ülve egy csecsemőjét sétáltató fiatalasszonynak mutogatta magát, sőt ajánlatot is tett neki. Elfogását követően a gyanúsított beismerte, hogy hét éve folyamatosan hódol "szenvedélyének", férfiasságával általában kollégiumok, főiskolák és közintézmények közelében riogatta a járókelőket. A pórul járt kérkedőt őrizetbe vették a bicskei rendőrök és eljárást indítottak ellene szeméremsértés miatt.

A rendőrségre szerdán késő délután jelentette be egynagyegyházi fiatalasszony, hogy miközben csecsemőjét sétáltatta a falu területén, megállt mellette egy autó, melyben egy hiányos öltözetű fiatalember ült. A sofőr a lehúzott ablakon keresztül megszólította a fiatalasszonyt, majd a nemi szervét mutogatva ajánlatot tett neki. Látván a fiatalasszony megbotránkozását, a férfi sietve gázt adott, és elhajtott a kocsival, ám a nő meg tudta jegyezni a kocsi rendszámát. A rendőrök ez alapján másfél órán belül előállították a Vértesszőlősön élő, 24 éves férfit, majd eljárást indítottak vele szemben.

Ennek keretében vizsgálják azt is, hogy a most elfogott férfi terhére róható-e a Bicskén illetve Tatabányán a közelmúltban elkövetett, több, mint 30 hasonló eset. A férfi egyébként beismerte tettét, ám azt állította, hogy minden esetben csak felnőtteknek mutogatta magát.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.