Ferenc, Olívia
-2 °C
4 °C

Fejszével verte agyon a szomszédot

2003.12.01. 09:40
Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint fejszével agyonverte ittas szomszédját Nagybakónakon - tudta meg a HavariaPress.
Az eset szombaton történt a Zala megyei településen, a gyanúsítottat vasárnap délután fogták el a rendőrök.

Az eddigi adatok szerint a férfi lakására ittas állapotban tört rá egy pár házzal arrébb lakó szomszédjuk. A hívatlan látogató szidalmazni kezdte a családot, a családfő ezért kitessékelte őt a házból. Az udvaron azonban a szóváltás tovább folytatódott, végül a házigazda megelégelte a vitát, s a fészer előtt álló fejszével, több ütéssel agyonverte a szomszédot.

Mivel a férfi a holttestet szombat este már nem tudta eltüntetni, ezért - hogy az útról ne lehessen észrevenni -, Ladájával fölé hajtott. Vasárnap déltájban azonban néhány járókelő így is rátalált a testre, majd rögtön értesítették a rendőrséget.

A nyomozók rövid idő alatt megállapították az áldozat személyazonosságát, majd előállították és őrizetbe vették a fölötte álló autó tulajdonosát. A helybéli férfi beismerte tettét, ellene emberölés bűntettének alapos gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.