Vendel
7 °C
11 °C

Szexért szabadság

2001.07.26. 11:08
Egy bejelentést tevő prostituált szerint egy rendőr közösülést kért a szabadságért. A százados a kocsi kilincséhez bilincselte, majd megerőszakolta. Az ügyben már elindult a nyomozás.
Egy 19 éves nő, aki feltehetően prostituált, csütörtökön reggel a BRFK panaszirodáján bejelentést tett, mely szerint egy rendőr százados éjszaka a XIII. kerületben, a Váci úton igazoltatta, "megkocsikáztatta", majd az autóhoz bilincselte és megerőszakolta - erősítette meg az MTI információját Borbély Zoltán, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Hozzátette: a bejelentés alapján a Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatal megkezdte a vizsgálatot. Gyanúsítás, őrizetbe vétel nem történt.

A bejelentés szerint a szolgálatát egyedül teljesítő rendőr százados éjjel a Váci úton igazoltatta a lányt, beültette az autóba, a kerület elhagyatott részére vitte, és ott felajánlotta neki, ha közösül vele, elengedi. Ezután a lányt - előadása szerint - a rendőrtiszt a kocsi kapaszkodójához bilincselte, majd óvszerrel közösültek.

A szóvivő megjegyezte, hogy a feltételezett sértett nem feljelentést, hanem bejelentést tett a rendőrségen. Az ügyészségnek három napon belül kell döntenie arról, hogy a nyomozást elrendeli-e vagy megtagadja, esetleg feljelentés-kiegészítésről határoz. A Havaria Press értesülései szerint a százados ügyében elindult a nyomozás. A bejelentést követően a tiszt parancsnoki elszámoltatása már megtörtént, tanúként való első kihallgatására holnap kerül sor.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!