Ambrus
-7 °C
3 °C

Meghalt a budaörsi buszbaleset egyik sérültje

2006.05.22. 12:33
A szabályosan közlekedő gyors 40-es autóbusszal ütközött frontálisan egy személyautó a Budaörsi út Virágpiac megállójánál. A balesetben 12-en sérültek meg, egy nő meghalt.

Hétfőn délelőtt, nem sokkal 10 óra után a Budaörsi úton, a városhatár közelében (az Egér út kereszteződésénél) egy személyautó áttért a szembejövő sávba, és frontálisan ütközött a szabályosan haladó gyors 40-es autóbusszal, tájékoztatott a BKV sajtóirodája. A busz az ütközés után az árokba hajtott. A BRFK jelentése szerint a Skoda Octaviát egy 39 éves szentendrei nő vezette, aki eddig ismeretlen okból félrerántotta a kormányt.

A balesetnek összesen 12 sérültje van, a személyautó három utasa közül ketten súlyos sérüléseket szenvedtek. Az autót vezető nő a kórházba szállítás után meghalt. A busz utasai könnyebben sérültek meg, nyolc embert kórházba szállítottak, kettőt a helyszínen megvizsgáltak és hazaengedtek.

Jelenleg is tart a helyszínelés, ezért az autóbuszok a Virágpiac megállót kihagyva az Egérút – Kőérberki út útvonalon járnak. A HavariaPress értesülései szerint a helyszínelés és a mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárva tartják.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!