Miklós
-7 °C
4 °C

Villamos ütközött a Nagykörúton

2006.10.26. 18:28
Hárman megsérültek egy balesetben, amikor a körúti villamos elé vágott hirtelen egy Opel. Az autó utasai közül ketten beszorultak.

Hárman sérültek meg és ketten be is szorultak, amikor személyautó ütközött egy villamossal a Nagykörúton, adta hírül a HavariaPress.

A baleset csütörtökön délután, pár perccel fél öt előtt történt az Erzsébet körút és a Wesselényi utca kereszteződésében. Egy Opel típusú személygépkocsi át akart hajtani a síneken, amikor nekiütközött a Moszkva tér felé haladó 6-os villamosnak. Az Index a BKV-tól megtudta, hogy a villamos előtt hirtelen kanyarodott be az Opel, addig ugyanis párhuzamosan haladtak. Az autó meg akart fordulni, és ezt a manővert közvetlenül a villamos elé vágva próbálta végrehajtani.

A régi típusú Ganz szerelvény eleje befúródott a mikrobuszba, így a sofőr és a mögötte ülő lány is beszorult a járműbe, sőt a harmadik utas is megsérült.

A sérülések súlyosságáról még nincsenek pontos adatok, de a hírügynökség úgy tudja, hogy egyik sérült sincs életveszélyben. A helyszínelés idején az érintett szakaszon hatalmas torlódásokra kell számítani.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.