Vilma
-7 °C
4 °C

Árokba szorította haragosait

2003.07.12. 12:35
Szórakozás közben szerzett sérelmeit bosszulta meg hat bajai fiatalon egy csávolyi férfi. A szórakozóhelyről távozó fiatalokat autóval követte, majd árokba taszította Lada Szamarájukat. A Lada egyik utasa életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Sérelmei megtorlásaként szorította le vitapartnerei autóját egy csávolyi férfi szombat hajnalban Baja közelében. A cserbenhagyó hat szórakozó fiatal Lada Szamaráját lökte árokba, majd elmenekült a helyszínről.

A Szamara egyik utasa az Objektív hírügynökség értesülései szerint életveszélyes, két másik utasa súlyos sérülést szenvedett.

Szóváltás

A cserbenhagyó 24 éves csávolyi férfi a nyomozás eddigi adatai szerint egy helyi szórakozóhelyen összeszólalkozott a hatfős társasággal. Később Opeljével követni kezdte a fiatalokat, majd egy kanyarban szándékosan letaszította őket az útról. A fiú apjának műhelyében az Objektív értesülései szerint már meg is találták az összetört Astrát.

A cserbenhagyó feltehetően részeg is volt, a szonda pozitív jelzése után a rendőrök vérvételt rendeltek el. A leszorított autó vezetője nem fogyasztott alkoholt.

A 24 éves férfi ellen közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!