Ambrus
-7 °C
3 °C

Meggyilkoltak egy debreceni taxist

2005.03.28. 18:38
Kapcsolódó cikkek (1)
Valószínűleg rablógyilkosság áldozata lett egy 68 éves debreceni taxisofőr vasárnap este. Holttestét a várostól 15 kilométerre találták meg, az autójára taxisok bukkantak Debrecen belvárosában. A tettesek szökésben.
Minden bizonnyal gyilkosság áldozata lett egy taxis Debrecenben, értesült a HavariaPress. A hajdúsági megyeszékhelyen élő, 68 éves személyfuvarozó holttestére hétfőn reggel bukkantak a Debrecentől 15 kilométerre fekvő Nagymacson, a Kastélykert utca végén. A férfi az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján bűncselekmény áldozata lett, feltehetően a vasárnap esti órákban. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ezért emberölés miatt indított nyomozást az ügyben, ismeretlen tettes ellen.

A 68 éves taxist Nagymacson, Debrecentől 15 kilométerre találta meg reggel egy tanyájáról hazafelé tartó férfi. A közelben lakó Pintér Istvánné az RTL Klubnak így nyilatkozott: "Reggel, mikor felkeltünk, a szomszédék már itt voltak, ők találták meg a holttestet, utána a rendőrség jött. Éjjel semmit nem hallottunk, semmit nem láttunk."

A vizsgálat eddigi adatai szerint az áldozat vasárnap délután indult el taxizni Debrecenben, zöld színű, EBB-637 rendszámú Suzuki Swiftjével. A rendőrség ezért kéri, hogy jelentkezzenek mindazok, akik az este vagy az éjszaka folyamán utaztak a későbbi sértettel. Kérik azt is, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a tettes kilétéről, vagy a bűncselekmény elkövetésének körülményeiről, jelentkezzék az ismert segélyhívó számokon, vagy a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán. A bejelentő személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Az RTL Klub információi szerint a "vérben úszó autóra" Debrecen belvárosában akadtak a taxisok. A televíziós csatorna szerint valószínűleg rablógyilkosság történt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.