Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Megverte, felakasztotta, megszurkálta feleségét

2005.06.16. 12:51
Többszörösen büntetett előéletű férfit ítéltek életfogytigalni fegyházra csütörtökön. A tanyasi férfi másfél éve kegyetlenül megölte feleségét, amikor az erdőbe mentek fáért.

Súlyosan bántalmazta, megkínozta, majd megölte feleségét egy 36 éves kiskunhalasi férfi, akit jogerősen életfogytiglani fegyházra ítélt csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla. A vádlott legkorábban negyven év múlva szabadulhat.

A többszörösen büntetett előéletű Törköly Tibor és felesége kapcsolata nem volt zavartalan, rendszeresen veszekedtek, a férfi többször is bántalmazta az asszonyt. 2003. október 17-én a házaspár lovaskocsival a közeli erdőbe ment fáért, és veszekedni kezdtek.

Horror

A férfi előbb kézzel ütötte a nőt, majd meg is rugdosta. Utána ülő helyzetben összekötötte a kezeit és lábait, és egy közeli fára akasztotta fel a nyakánál fogva. Majd elvágta a kötelet, és a nő a földre zuhant. Hogy ne sikoltozzon, a férfi egy szigetelő szalaggal többször körbetekerte felesége fejét, majd egy késsel legalább kilencszer megszúrta. A nő néhány perc múlva meghalt, a férj pedig lóra ült, hazament a tanyára, és nyugtatót vett be pálinkával.

Az öngyilkosság azonban nem jött össze, a bíróság Törköly Tibort különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben és súlyos testi sértés kísérletében találta bűnösnek. Törköly védője márciusban elfogultsági kifogást nyújtott be a táblabíróság ellen, a kérelmet azonban a Legfelsőbb Bíróság elutasította.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.