Szabina
4 °C
12 °C

Hármas halál Gyulán

2003.10.25. 09:26
Két halálos baleset is történt szombat hajnalban: Gyulán három, Nyírpazonynál egy ember vesztette életét.
Hárman meghaltak, egy személy súlyos sérülést szenvedett Gyulán egy autóbalesetben szombaton hajnalban - tájékoztatta az MTI-t a Békés megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese. Elmondta: egy személygépkocsi vezetője a fürdővárosban a Kétegyházi és a Csabai út kereszteződésében eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát a gépjármű felett, és az úttest jobb oldalán egy villanyoszlopnak csapódott.

A gépjármű huszonéves utasai közül hárman a helyszínen életüket vesztették, míg az egyik utast súlyos sérülésekkel szállították a helyi kórházba. A baleset körülményeit a Békés megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai vizsgálják.

Egy ember meghalt a 4-es számú főúton, amikor két személyautó ütközött Nyírpazonynál szombaton hajnalban - tájékoztatta a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t. A balesetben az egyik gépkocsi vezetője, egy 23 éves kéki fiatalember vesztette életét - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az eddigi adatok szerint a fiatalember figyelmetlenül, a megengedettnél gyorsabban hajtott Nyíregyháza és Nyírpazony között, és nekiütközött egy előtte haladó járműnek. Az utolsó pillanatban megpróbálta elkerülni a balesetet, de az nem sikerült, sőt az ütközést követően, a félrerántott kormány miatt autója egy fának sodródva állt meg. A gépkocsiban az elhunyt fiatalemberen kívül négyen ültek. Az egyik utast súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a többiek könnyebben sérültek. A vétlen autóban senki sem sérült meg - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.