Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Recepciós és biztonsági őr fosztotta ki a szoboszlói szállodát

2003.05.30. 22:41
Rablómesét talált ki a recepciós és a biztonsági őr, majd maguk fosztották ki egy szálloda széfjét Hajdúszoboszlón. A szoboszlói Délibáb Szállodából március 3-án hajnalban jelentettek fegyveres rablást a rendőrségen. A recepciós állítása szerint két álarcos fegyveres támadt rá, akik mintegy tizennégymillió forint értékben pénzt, illetve ékszereket és értéktárgyakat vittek el, és lábon lőtték a biztonsági őrt is.

A nyomozás során azonban a rendőrök mindig a két alkalmazotthoz jutottak vissza. A recepciós és a biztonsági őr végül csütörtökön beismerte, hogy nem történt fegyveres rablás, s az egész történetet ők találták ki, hogy jobb eséllyel tulajdoníthassák el a pénzt. Ezért vásároltak egy flóbertpisztolyt is, amellyel több lövést is leadtak, hogy történetük hihető legyen, sőt még meg is kötözték egymást.

Az értéktárgyakat és a valutát egy harmadik társuk rejtette el, aki korábban szintén szállodai alkalmazott volt. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás alkalmával mintegy 7 millió forintnak megfelelő értéket találtak meg a nyomozók. A három, szabadlábon védekező gyanúsított ellen nagy értékre elkövetett lopás és közokirat hamisítás miatt indult eljárás.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!