Auguszta
4 °C
22 °C

Nem akarta felrobbantani a leggazdagabb magyarokat Vegyi Tomi

Index
2003.08.29. 14:02
Megcáfolta a rendőrség a HavariaPress azon értesüléseit, miszerint a nyugati téri robbantó tehetős személyek megzsarolását megzsarolását tervezte volna. A hírügynökség hírül adta, hogy a Tamás keresztnévre hallgató robbantónál a házkutatás során megtalálták a 100 leggazdagabb magyar című kiadványt, valamint hátizsákjában egy Képes Ingatlan Express című újságot is, amelyek alapján a rendőrség azzal gyanúsította a fiatalembert, gazdag emberek megzsarolásával kívánt pénzhez jutni, hogy kifizethesse adósságait.

A rendőrség közleményében cáfolta a hírügynökség információit. A gazdag magyarokról szóló kiadványt megtalálták ugyan, az egyik oldalon valóban vannak feljegyzések, de ezek vizsgálata még tart, ugyanakkor az Képes Ingatlan Expressben semmiféle bekarikázott házat, jelölést nem leltek, miként azt a HavariaPress megírta.

"Pillanatnyilag nincs információnk, hogy a gyanúsított 100 milliós nagyságrendű összeget akart volna különböző háztulajdonosoktól kizsarolni, ezért a nyomozás jelen állásában nem tervezünk ingatlantulajdonosokat kihallgatni" - áll a közleményben.

Az sem igaz továbbá, hogy a rendőrség Vegyi Tominak nevezte volna el az elkövetőt.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!