Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Verekedésbe keveredett egy katonai ügyész

2003.10.08. 10:41
Egy katonai ügyész is megsérült abban a verekedésben, ami szerdára virradó éjszaka kezdődött Budapest egyik szórakozóhelyén az Astoria közelében. Meg nem erősített információk alapján a Budapesten dolgozó katonai ügyész a szórakozóhely egyik biztonsági őre és egy másik férfi közti szóváltásba keveredett bele. Szemtanúk állítása szerint a fiatal ügyész egy korsóval ütötte arcul az őrt, aki ezután verekedni kezdett vele.

A biztonsági őr elmenekült a helyszínről egy taxival. Idő közben kiderült, hogy az arcán sérüléseket szenvedő férfi kórházba vitette magát, ahol az orvosoknak össze kellett varrni arcsérüléseit. A verekedésben résztvevő katonai ügyészt nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították a mentők ugyanabba az intézménybe ahol a biztonsági őrt is ápolták.

Az őrt - akit az idegsebészeten megfigyelésre bent is tartanak - a rendőröknek az operáció után sikerült meghallgatniuk. Elmondása szerint őt egy fiatalember ütötte le, ő azonban nem bántott senkit. A rendőrök vizsgálják a zavaros ügy körülményeit, az éjszaka folyamán több tanút is meghallgattak az esettel kapcsolatban.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.