Verekedésbe keveredett egy katonai ügyész

2003.10.08. 10:41
Egy katonai ügyész is megsérült abban a verekedésben, ami szerdára virradó éjszaka kezdődött Budapest egyik szórakozóhelyén az Astoria közelében. Meg nem erősített információk alapján a Budapesten dolgozó katonai ügyész a szórakozóhely egyik biztonsági őre és egy másik férfi közti szóváltásba keveredett bele. Szemtanúk állítása szerint a fiatal ügyész egy korsóval ütötte arcul az őrt, aki ezután verekedni kezdett vele.

A biztonsági őr elmenekült a helyszínről egy taxival. Idő közben kiderült, hogy az arcán sérüléseket szenvedő férfi kórházba vitette magát, ahol az orvosoknak össze kellett varrni arcsérüléseit. A verekedésben résztvevő katonai ügyészt nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel szállították a mentők ugyanabba az intézménybe ahol a biztonsági őrt is ápolták.

Az őrt - akit az idegsebészeten megfigyelésre bent is tartanak - a rendőröknek az operáció után sikerült meghallgatniuk. Elmondása szerint őt egy fiatalember ütötte le, ő azonban nem bántott senkit. A rendőrök vizsgálják a zavaros ügy körülményeit, az éjszaka folyamán több tanút is meghallgattak az esettel kapcsolatban.