Óvszerbe harapott levesét kanalazva

Ananova
2003.11.11. 15:53
A kaliforniai Laila Sultan bepereli azt az éttermet, ahol óvszert talált a neki felszolgált levesben. Tenger gyümölcseire specializálódott étterem kagylólevesét kanalazva valami nyúlós, gumiszerű dologba harapott a barátai társaságában ebédelő nő, aki miután kiköpte a furcsa falatot, tizenöt percig öklendezett az étterem mellékhelyiségében.

A még tavaly februárban történt eset miatt most bírósághoz fordul a 48 éves Ms Sultan, aki az incidenst követően pszichiáterhez járt, illetve depresszió elleni kezelést is kapott. Később a biztonság kedvéért HIV tesztet is csináltatott, ami szerencséjére negatív lett.

A nő és három barátja gondatlanság és szándékos lelki bántalmazás miatt pereli az éttermet, ami viszont a kagyló beszállítóját teszi felelőssé. A januárban esedékes tárgyaláson az étteremlánc azzal védekezik majd, hogy sem a személyzet, sem az étterem nem felelős az amúgy használatlan óvszer levesbe juttatásáért. A jogi képviselő szerint inkább valakinek az ízetlen tréfálkozásáról lehetett szó.