Timót, Xénia
-8 °C
-3 °C

Kaiser védője elégedetlen a rendőrség iratismertetésével

2004.01.08. 19:14
Meglehetősen hiányos volt a móri mészárlással is gyanúsított Kaiser Ede csütörtöki iratismertetése.

Dezső Antal, Kaiser ügyvédje szerint ugyanis a móri ügy aktáit egyáltalán nem ismertették vele és védencével, de még az átadott - egy másik rablásra vonatkozó - iratok is hiányosak voltak.

Mint ismert, a rendőrségen összevonták a másfél évvel ezelőtti móri bankrablás ügyét a Kaiser és társai terhére rótt öt másik rablással. Az iratok ismertetésére behívott ügyvéd ezért azt remélte, hogy kézbe kaphatja a hat bűneset együttesen szekrénnyi mennyiségű aktáit.

A rendőrök ennek ellenére a gyanúsított jogi képviselőjének mindössze néhány dossziényi iratot adtak át, amelyek a Kaiser terhére rótt egyik - fegyver nélkül elkövetett - budaőrsi pénzszállító-rablásra vonatkoztak.

Dezső Antal szerint ráadásul még erre az egy bűncselekményre vonatkozóan sem volt teljes az iratanyag, ugyanis hiányzott belőle a terhelő tanú vallomásának jegyzőkönyve. A jogi képviselő szerint a rendőrök azt közölték vele, hogy a többi ügy iratanyaga még nem áll készen az iratismertetésre. Dezső Antal mindezek miatt az ügyészséghez fordult, jogorvoslati kérelemmel.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Álom Nászút

Felejthetetlen élmény várja a világ legszebb tengerpartjain.