Judit
3 °C
6 °C

Pénzfelvevő párra támadtak a fegyveresek Gödöllőn

2004.02.27. 18:04
Elfogták a rendőrök azt a három férfit, akik a gyanú szerint fegyverrel raboltak ki egy fiatal párt, akik egy gödöllői ingatlanirodában ötmillió forintot vettek fel. A késsel és pisztollyal is fenyegetőző támadók gázspray-vel lefújták a sértetteket, majd letépték a fiatalasszony válláról a táskáját, és elmenekültek.

Az áldozatok 27 éves férfitagja azonnal riasztotta a rendőröket, és feljegyezte az autó rendszámát is. Ekkor a gödöllői rendőrök hat autóval üldözőbe vették a menekülőket, és a közeli Szadán be is érték a Fiatot, amelyen akkora már rendszámot cseréltek.

A három - 26, 21 és 20 éves - budapesti fiatalt elfogták, és előkerült tőlük a fegyverük is, amely utóbb gáz-riasztófegyvernek bizonyult.

Ekkorra kiderült az is, hogy a rablók - akik feltehetően információk alapján támadták meg a párt - sikeres szökésük esetében sem jártak volna sikerrel, hiszen a fiatalasszony táskáját vitték el, holott az ötmillió forint a férfinál volt.

A három gyanúsítottal szemben mindezek ellenére csoportos rablás, okirattal való visszaélés, és egyedi azonosítójel meghamisítása miatt is eljárás indult.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!