Miklós
-7 °C
2 °C

Internetes gólkirályavatóval nyit új szezont a budapesti Vidámpark

2004.03.24. 12:53
Új játékokkkal bővült az április 3-án szezont nyitó fővárosi Vidámpark szórakoztató arzenálja. A legnagyobb érdeklődést feltehetőleg a focirajongók körében kelti majd az a világújdonságnak számító hi-tech szerkezet, amiben egy virtuális kapusnak lehet tizenegyeseket rúgni. Az elért eredmények felkerülnek az internetre (www.goalstriker.com), így a park látogatói nemcsak egymás ellen, de a világban játszó többi góllövővel is versenyezhetnek. Az avatóval egybekötött "kezdőrúgást" Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó végezte el szerdán. A Vidámpark a szezon végén magyar gólkirályt hirdet, akinek jutalma egy személygépkocsi lesz.

Megújította a jegyrendszert is a park vezetősége, ezután a parkbelépő leszurkolását követően 250 forintos egységjegyeket lehet vásárolni, az egyes játékok az exkluzivitásuktól függően kerülnek majd egy, két illetve három jegybe. Az árváltozás ily módon kilenc százalékos - számolt be a részletekről Tari Julianna vezérigazgató. Különlegesség lesz a jegyekkel kapcsolatban a "Looping Star csütörtök": ekkor minden erős gyomrú látogató a három jegy áráért két menetet mehet a fémvázas hullámvasúton.

A tíz éve részvénytársaságban működő, száz százalékban önkormányzati tulajdonú Vidámpark önállóan gazdálodik, ezért csak fokozatosan, pályázatokkal nyert pénzek útján tudja a tervezett felújításokat elvégezni - hangzott el a szerdai sajtótájékoztatón. Jelenleg is tart a favázas hullámvasút rekonstrukciója, a barlangvasút felújítása, a mesecsónak tartószerkezetének javítása, illetve ezekkel párhuzamosan a park úthálózatának, környezetének szépítése.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.