Vilma
-7 °C
4 °C

Lövöldözés a tanyán

2004.10.15. 09:24
Figyelmezető lövéseket kellett leadnia annak a rendőrnek, akit egy tanyán kialakult lövöldözéshez riasztottak Orgoványban. A kiskunsági település nyomozói végül elfogták a lövöldözőt, aki ellen garázdaság gyanújával indult eljárás. Az eset előzménye az volt, hogy szerdán este egy férfi a barátnőjével több szórakozóhelyet is felkeresett a faluban, egy barátjukat keresve. Eközben megismerkedtek egy másik helybéli férfival, aki a tanyájára hívta őket, italozni.

Kis idő múltán azonban a gazda válófélben lévő felesége megjelent a pincében, és kiabálni kezdett az ivókkal, majd a fiát küldte le, rendet teremteni. A házigazda fia az adatok szerint hasba rúgta a vendég barátnőjét, erre a férfi a kocsijához szaladt, elővett egy gázpisztolyt, és többször a levegőbe lőtt.

A gazda felesége eközben értesítette a helyi körzeti megbízottat, aki a tanyára érve két figyelmeztetőlövést adott le a levegőbe. Ezután a lövöldöző átadta a gázpisztolyt a rendőrnek, aki őt a kecskeméti kapitányságra állította elő. A kihallgatások még jelenleg is tartanak, mivel érintettek ittasságuk miatt több részletre sem emlékeztek pontosan. A parancsnoki vizsgálat szerint a rendőr intézkedése jogszerű és szabályos volt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.