Megint kiraboltak egy lottózót a fővárosban

2010.01.18. 21:43 Módosítva: 2010.01.18. 21:44

Megint kiraboltak egy lottózót a fővárosban, ezúttal a XII. kerületi Alkotás úton. Egy ismeretlen férfi fegyverrel megfenyegette a lottózó alkalmazottját, majd a megszerzett pénzzel elmenekült. Lövés, sérülés nem történt.

A fővárosban legutóbb múlt pénteken raboltak ki lottózót, akkor a Szent István körúton. Egy nappal előtte, csütörtökön, a IV. kerületi Berda József utcában raboltak ki egy lottózót. Előtte, kedden, az I. kerületi Fő utcában történt hasonló eset. A lottózót akkor egy körülbelül 160 centiméter magas, baseballsapkát és khaki színű ruhát viselő férfi fosztotta ki. Lövés, sérülés akkor sem  történt.

Az egyik zuglói lottózót január 11-én fosztotta ki egy férfi. A tettes feltehetően fegyverrel fenyegette meg a Róna utcai lottózó munkatársát, majd sikerült kereket oldania. Az eset során lövés nem dördült, személyi sérülés nem történt.

Január 4-én szintén a fővárosi Szent István körúton rabolt ki egy lottózót egy harminc év körüli férfi, aki feltehetően ugyancsak fegyverrel kényszerítette az alkalmazottat. Miután a bevételt megkapta, elmenekült a helyszínről. Lövés, sérülés ott sem történt.