Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Lopott személyivel béreltek autókat

MTI
2005.02.23. 15:50
Húszmillió forintos csalással gyanúsítják azt az öt férfit, aki kelet-magyarországi nagyvárosokban lopott személyi igazolvánnyal bérelt autókat, de nem vitte vissza azokat.

A csoport tagjai közül a rendőrség őrizetbe vett egy 48 éves gyulai férfit, egy 34 éves nyírmártonfalvai férfit, míg három, 32 és 39 év közötti geszterédi férfi szabadlábon védekezik - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A nyomozás eddigi adatai szerint a csalók egy eltulajdonított, Tóth Károly névre szóló személyi igazolványban kicserélték a fényképet, és a meghamisított okmánnyal Nyíregyházán, illetve Debrecenben béreltek nyolc autót. De felmerült annak a gyanúja is, hogy az ország más területein szintén követtek el hasonló bűncselekményeket - tette hozzá Fülöp Gergely.

A rendőr hadnagy megjegyezte, hogy a kilencedik, kétmillió forint értékű autót kedden a geszterédi gyanúsítottak akarták bérbe venni Nyíregyházán, de a nyomozók lecsaptak rájuk, majd Debrecenben és Nyírmártonfalván elfogták társaikat is. Az ügyben jelentős értékre elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanújával folyik az eljárás.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!