Timót, Xénia
-8 °C
-3 °C

Balul elsült pénisznövelő műtét

MTI
2005.04.18. 06:31

Vádemeléssel végződött a pénisznövelő műtét egy 24 éves pennsylvaniai férdfi számára, aki olyannyira elégedetlen volt az operáció eredményével, hogy saját készítésű pokolgéppel akarta felrobbantani plasztikai sebészét, a tett végrehajtásától azonban végül visszariadt.

Blake Steidler a chicago-i sebészt kért fel férfiúi ékességének megnövelésére, az operáció után azonban oly mértékben silánynak tartotta a doktor munkáját, hogy azon nyomban a bosszún kezdte törni a fejét. Az elhatározást tett követte, házi készítésű robbanószerkezetet készített, belehelyezte egy ékszeres dobozba, és a helyes kis csomagocskát feladta az orvos címére. Még arra is volt gondja, hogy a küldeményt másik államban adja fel.

Ki tudja mi járhatott a fejében aztán, mert végül megkönyörült a szerencsétlen doktoron és - még mielőtt bármi jóvátehetetlen történt volna - telefonon feladta magát a hatóságoknak. A rendőrség idejében megtalálta a csomagot, amely - mint a tűzszerészek megállapították - valóban működőképes volt, és kárt okozhatott volna. Seidlert tömegpusztító eszköz használatával, robbanóeszköz postára adásával, közúti fuvarozásával és még néhány hasonló cselekménnyel vádolják.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.