Két év után bukott le a brutális gyilkos

2005.06.02. 13:24
Beismerő vallomást tett az a 36 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2003 januárjában brutális kegyetlenséggel megölte egy kisbolt eladóját Nyíregyházán, adta hírül a HavariaPress. A hírügynökség információi szerint a nyíregyházi férfi jelenleg vagyon elleni bűncselekmények miatt, a sátoraljaújhelyi fegyházban tölti büntetését.

2003 telén több késszúrással megölték a nyíregyházi Virág utcában található kisbolt eladóját, de a gyilkosság tettesét hosszú ideje nem találta rendőrség. A nyomozás alatt több ezer embert hallgattak ki az ügyben, amíg a most kihallgatott feltételezett elkövetőhöz eljutott a rendőrség. A férfi vallomásában olyan információkat árult el, amelyekről csak a gyilkosság elkövetőjének lehetett tudomása.

A férfi a nyomozóknak elmondta, hogy a lánnyal már korábban szerelmi viszonyt folytatott és többszö9r kábítószereztek is, csakúgy, mint a gyilkosság napján. A férfi azzal indokolta tettét, hogy a lány arra kérte, hagyja el élettársát. A rendőrség eddig még nem találta meg a gyilkos fegyvert, de olyan ruhadarabokat találtak a férfinél, amelyeket a gyilkosság idején viselhetett, ezért ezeket bűnjelként lefoglaták.

Az ügyben a rendőrség az új információk és bizonyítékok alapján tovább folytatja az eljárást.