Elítélték a bugyitolvajt

MTI
2006.01.13. 15:41

Másfél évig lopkodott az éj leple alatt normandiai kertekben száradó női bugyikat az a fiatal apuka, akit végül gyermeke anyja buktatott le a rendőrségen - számolt be az esetről pénteken a Libération című francia napilap.

A normandiai Carpiquet kisváros ifjú hölgyei együtt próbálták kilesni, hogy kinek is kellenek a száradni kiakasztott bugyijaik. És bár egyszer látták is a sötétben a kerítésen átmászó tolvajt egy kertbe besurranni, egyikük sem tudta azonosítani a bugyilopót.

A normandiai lányok rémálma 2004 márciusától 2005. augusztus 8-ig tartott. Ekkor jelentette fel ugyanis barátnője a 22 éves Maxime-ot. A kismama elmondása szerint közös gyermekük megszületése után talált először néhány, számára idegen alsóneműt Maxime kocsijának csomagtartójában. A fiatalember felháborodott barátnőjének tett ígérete ellenére sem hagyta abba az éjszakai bugyilopást, aki ezért érezte szükségét a rendőrséghez fordulni.

Azóta bíróság elé került az ügy. A bíró végül két hónap felfüggesztett szabadságvesztésre és a sértettek 150-től 300 euróig terjedő kártérítésére ítélte a normandiai bugyilopót.