Két csecsemővel tűnt el a két tinilány

2006.02.09. 00:07
Egy 14 és egy 17 éves tinilány tűnt el két csecsőmevel egy fővárosi nevelőotthonból. Lévai Terézia és Farkas Alexandra a 7 és a 8 hónapos fiúbébivel szerdán a hajnali órákban a főváros XV. kerületében, a Pozsony utcában található nevelőotthonból tűnt el, azóta életjelet nem adtak magukról, és a felkutatásukra tett rendőri intézkedések sem vezettek egyelőre eredményre.

Lévai Terézia körülbelül 150 centiméter magas, átlagos testalkatú, kerek arcú, hosszú, világosbarna hajú, barna szemű lány. Eltűnésekor fehér nadrágot, térd alá érő steppelt kabátot viselt. <> Farkas Alexandra körülbelül 160 centiméter magas, hosszú, sötétbarna hajú, barna szemű, hosszúkás arcú, feltűnően vastag szájú, átlagos testalkatú lány. Rajta, eltűnésekor világoskék, rövid dzseki volt.

Az egyik csecsemő, Lévai Zsolt kék overált, kék sapkát és kesztyűt, a másik Farkas János barna szemű, kerek arcú, dundi kisfiú, aki homokszínű overált, barna bőrcipőt, sötétkék, sárga mintás sapkát viselt.

A két lány és a csecsemők vélt tartózkodási helyei: Budapest IX. kerület Márton utca, IX. lerület Gát utca, Kál, Dobó utca, és XX. kerület Hosszú illetve, Szabadság utca lehetnek. Eltűnésük ügyében a rendőrök közigazgatási eljárást folytatnak.