Mária
-7 °C
3 °C

Foglyul ejtette vendégeit a 'Vacak Szálló' igazgatója

2003.06.10. 10:00
Eljárás indul az ellen az olasz szállodatulajdonos ellen, aki a vendégek panaszán feldühödve rájuk zárta az épület ajtaját, majd távozott.
A Nápolytól mintegy hatvanöt kilométerre fekvő Ventotene szigetén fekvő Villa Pinuccia szállodában mintegy nyolcvan ember töltötte éppen vakációját. A vendégek nagy része egész nap kirándult, és amikor este hazatértek, döbbenten látták, hogy a személyzet nem cserélte le az ágyneműket, nem takarítottak a szobákban, és a felszolgált étel is rendkívül silány volt.

"Elegem van az egészből"

A vendégek panaszt tettek Anello Aiello szálloda igazgatónál, aki szokatlan módon reagált. Egybekürtölte a vendégeket a hallban, majd a következőket kiabálta: "Elegem van az egészből. Innen senki el nem megy", majd a következő pillanatban bevágta maga után az ajtót és kulcsra zárta azt.

Emberrablásnak minősül

Marco De Martino rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a tulajdonos még a járőr kiérkezésekor sem akarta kinyitni az ajtót. Végül csak a rendőri erősítés megérkezése után, hosszas rábeszélésre engedte el a vendégeket. A szóvivő hozzátette: miután a vendégek feljelentést tettek, Aiello ellen emberrablás miatt indul eljárás, jelentette az Ananova.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.