Ágnes
-11 °C
-4 °C

Csaknem felfalta egy piton

2004.09.11. 15:52
Rendőrök és mentők mentettek ki egy szorult helyzetben lévő thaiföldi asszonyt saját mellékhelyiségéből. A nőt megtámadta egy óriáspiton, és az állatot csak két órányi küzdelemmel tudták ártalmatlanná tenni.
A hatvanöt éves Sokjing Ingkasirit csütörtökön megharapta és falni kezdte egy kígyó Nakhon Nayok-i otthonában. A Bangkoktól kilencven kilométerre észak-keletre lévő városban az asszony üvöltése sokak szeméből verte ki az álmot, mivel a nő gyomorpanaszai miatt kora hajnalban kényszerült meglátogatni a mellékhelyiséget.

A gyér világítású toaleten akkor gyorsultak fel az események, amikor az idős asszony már végzett dolgával, és ázsaiai módra egy tál vízben meg akart mosakodni. A sötétben rejtőzködő óriáspiton ekkor támadásba lendült, megharapta a nő kezét és elkezdte lenyelni áldozatát. A csapdába esett nő kiabálására felébredtek családtagjai is, akik azonnal hívták a rendőrséget, hogy segítsenek a bajba jutott nagymamán.

Fotó: EPA
A rendőrökön kívül mentők is érkeztek a helyszínre, akik két órás küzdelem után szabadították ki a nő kezét a kígyó bendőjéből. A nőnek az ijedtségen kívül nem sok baja esett, bal kezén néhány harapással és csontsérüléssel vitték kórházba. A hajnali kalandot az éhes hüllő is megúszta, a mentőakció során nem kellett a piton életét kioltani.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.